Dr. Weigert een jaar op social media

Dr. Weigert een jaar op social media

Het is alweer een jaar geleden dat Dr. Weigert begonnen is met social media. Media waar veel over gesproken wordt en waarmee veel bedrijven hun commerciële boodschap(pen) onder uw aandacht (proberen te) krijgen.
Wat heeft dat jaar u en ons gebracht?

Weblog

Om te beginnen deze weblog. Deze is opgedeeld in de categorieën Medisch, Hygiëne, Veiligheid, Facilitair en het onderwerp Water, waardoor wij u gericht kunnen informeren met interessante artikelen en andere vakinformatie.

Nieuwsbrief

Deze artikelen plaatsen wij niet alleen op deze weblog maar versturen wij ook via e-mail aan geselecteerde relaties en aan de ontvangers van onze nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet, schrijf u dan hier in om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van reiniging en desinfectie.

Twitter

Twitter was een jaar geleden voor ons nog onbekend gebied. Inmiddels wordt @DrWeigertNL gevolgd door bijna 1.000 professionals uit de medische wereld, de facilitaire wereld, grootkeuken en horeca. Wij zijn hier dagelijks bereikbaar om vragen te beantwoorden die ons via dit medium worden gesteld.

LinkedIn

Met onze LinkedIn groep Hygiëne in de zorg, grootkeuken en facilitair doen we nog te weinig. Daar gaan we verandering in brengen. Dit is immers een prima platform om informatie te delen en te discussiëren over hygiëne, reiniging en desinfectie in de medische wereld, de facilitaire wereld, grootkeuken en horeca!

Wij realiseren ons terdege dat u lang niet altijd op deze informatiestroom zit te wachten. Zeker gezien het feit dat Dr. Weigert niet de enige is die u via social media wil bereiken. Toch willen wij proberen u blijvend aan ons te verbinden middels interessante artikelen die we u gemiddeld één keer per maand zullen toesturen via de bovengenoemde social media. Onze “bloggers” (collegae) zullen er alles aan doen om deze artikelen voor u relevant en interessant te maken!

Print Friendly, PDF & Email

Dit bericht werd geplaatst in Dr. Weigert door Henk Bijen . Bookmark de permalink .
Henk Bijen

Over Henk Bijen

Als directeur van Dr. Weigert Nederland  probeer ik voorwaarden voor mijn organisatie te creëren die het (mede) mogelijk maken om daarmee voor onze relaties een maximale toegevoegde waarde te kunnen bieden. Met onze enorme know how en onze dedicated medewerkers proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *